ABOUT KüLTüR MANTAR TOHUMU

About kültür mantar tohumu

About kültür mantar tohumu

Blog Article

Sağlıklı ve lezzetli mantarlarınızı hazırlarken, güvenli ödeme, hızlı kargo ve uygun fiyatlar gibi avantajlar da sizleri bekliyor. Siparişinizi hemen verin ve taze mantarlarınızı evde yetiştirin.

Sıvı miselimiz yanında nasıl ekim yapılacağına dair ve sonrasında yapılması gerekenlere dair yönerge gönderilmektedir.

bilimsel adıyla bazı makalelerde kendine yer bulan, yenilebilen ve sıklıkla ticareti yapılan bir mantar türüdür. İlk defa Almanya’da yetiştirlen bu tür, ticari bakımdan en yaygın mantarlar arasında yer alır.

Mevsiminde toplanıp, güneşte kurutulan yabani kuzugöbeği mantarını listemizde bulabilirsiniz. one hundred gr olarak paketlenen mantarlarımızdan dilediğiniz miktarda satın alabilirsiniz.

Kral İstiridye Mantarı: “Eryngii” mantarı olarak da bilinen bu çeşidin sağlam bir dokusu vardır. Ancak, yetiştirmek zordur ve yeni başlayan mantar yetiştiricileri için uygun değildir.

Mantar üretmeye karar verdiniz ve poşet arıyorsanız 30x60 poşetlerimiz hem istiridye mantarı için hemde diğer mantar uygulamalarınız için idealdir.

Kompost, elinizle sıktığınızda suyu akmıyor ancak ıslaksa uygun bir kompost denilebilir. Dibinde su birikiyorsa suyu kesinlikle fazladır.

Reishi mantarı deneme kiti ile evinizde işyerinizde kendi mantarınızı yetiştirin. tohumları ve tüm gardenımcı maddeleri içindedir. siz sadece kulanım klavuzundakileri uygulayıp mantarınızın çıkmasını bekleyeceksiniz.

Eğer package üzerinde aksi bir uyarı yapılmadıysa temiz içme suyu ve şeker pekmezini karıştırıp içine tohumları ilave edin ve karışımı bir taşım kaynatıp dinlenmeye bırakın. one-2 gün dinlendirdikten sonra temiz bir bez propertyımıyla tohumları sudan süzerek ayırın. Elinizde kalan suyu mantarları ekeceğiniz toprağa dökün. Ardından kuzu göbeği mantarı tohumlarını toprağa güzelce serin ve üzerini 1 santimetre kalınlığını geçmeyecek kadar ince bir toprak ve yaprak tabakasıyla dikkatlice kapatın.

İstiridye mantarı yetiştireceğiniz kapları hazırladıktan ve aşılama yapıldıktan sonra, kolonizasyon başlar. Bu dakikadan sonra artık mantarlarınız meyve vermeye başlayacaktır.

Mantarın sayısız faydalarının tüketiciye ulaştırılması verilen emeğin karşılığının alındığının bir göstergesi olur.

İtalya’dan kurusunu aldım Sanırım bir süre suda kabartmam gerekecek ama ne kadar bekletmem Lazım bilemiyorum Biliyorsanız bilgilendirirmisiniz lütfen Teşekkürler

Altın İstiridye Mantarı: “Sarı” istiridye mantarı olarak da bilinen bu çeşidin parlak renkleri vardır ve yumurta mantarı ile karıştırılması kolay bir görünüme sahiptir. Sarı istiridye mantarı, 20 ila thirty derece arasında daha sıcak iklimleri tercih eder.

Phoenix İstiridye Mantarı: “Yaz” veya “İtalyan” istiridye mantarı olarak bilinen bu çeşit, beyaz, ten rengi veya kahverengimsi bir renge sahiptir ve click here sıcak iklimlerde yetişir.

Report this page